Разделите са изключително трудни за преживяване. Когато сте прекарали много

...
Разделите са изключително трудни за преживяване. Когато сте прекарали много
Коментари Харесай

5 етапа на тъгата от раздялата и как да се справим с нея

Разделите са извънредно сложни за прекарване. Когато сте прекарали доста време с някого, обичали сте го с цялото си сърце и сте споделили живота си с него, животът без него боли доста. Освен това, в случай че раздялата е породена от това, че сътрудникът ви е изневерил, естествено е да се чувствате още по-зле. Никога не очаквате индивидът, който обичате най-вече, да ви съобщи. Въпреки това, суровата действителност е, че връзките в действителност завършват, доста пъти заради невярност. Ето кои са 5-те стадия на тъгата от раздялата.

1.       Отричане

" Не, в действителност не се разделихме, просто си вършим отмора. Не се разделихме, просто имахме в действителност огромен спор. Можем да се възстановим от това! Все още можем да успеем. " Подобни мисли са постоянно срещани във етапа на отказване на раздялата ви. То ни оказва помощ да оцелеем, когато мозъкът ни стартира да обработва немислимото, т.е. суровата действителност на раздялата.

2.       Тъга

Най-често срещаните мисли по време на тази фаза включват: „ Защо ми се случи това? Какво не е наред с мен? Ще мога ли в миналото да обичам още веднъж? “ Когато човек стартира да приема суровата действителност, може да последва непреодолима горест. Някои признаци включват безкрайни сълзи, заспалост, безсънни нощи и така нататък Тъгата от раздялата е смазваща, отчуждаваща и може да бъде непреодолима. Не единствено скърбите за предишното, само че и за бъдещето.

3.       Договаряне

Това е фаза, в която човек дава няколко обещания на всемогъщия, вселената или някакво мислено създание. Въпреки това, макар че тези обещания са изкушаващи, вие сами знаете, че те са празни. Те включват: " Ако се върне, заклевам се, че в никакъв случай повече няма да спорим за майка му. Ако се върне, давам обещание, че няма да подвигам звук към нейната всепоглъщаща работа. "

4.       Гняв

Тази фаза може да се окаже продуктивна за доста хора, защото се пробват да се убедят, че не престават напред и с живота си. Мислите в тази фаза включват: " Как се осмелява да скъса с мен; не знае ли какъв брой съм необикновен? Как смее да излезе в събота вечер; би трябвало да за скърби връзката ни! " Едно нещо, което би трябвало да запомните в тази фаза, е, че когато не се управлява, гневът може бързо да излезе отвън надзор. Така, че сдържайте гнева до умерено равнище и ударете възглавницата си вместо стената!

5.       Приемане

Това е последният стадий от процеса на тъгата. Тя отразява момента, в който осъзнавате, че сте добре и ще бъдете добре. Когато настъпи тази фаза, не забравяйте, че макар болката в сърцето, сложността на тъгата, драмата на връзката и всичко останало, което идва с разлъка, си е заслужавало. И най-после, общи мисли по време на тази фаза: " Никога не сме били същински прави един за различен и това е добре. И двамата към момента сме почтени за обич. Ще намеря любовта още веднъж. "

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР