Районна прокуратура-Бургас наблюдава досъдебно производство за блудствени действия спрямо малолетно

...
Районна прокуратура-Бургас наблюдава досъдебно производство за блудствени действия спрямо малолетно
Коментари Харесай

Разследват двама непълнолетни за блудство с малолетно момче в Бургас

Районна прокуратура-Бургас следи досъдебно произвеждане за блудствени дейности по отношение на малолетно момче, осъществени в гориста околност край град Бургас. Това оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване.

Досъдебното произвеждане е формирано на 05.04.2021 година, когато е постъпила информация от чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи – Бургас, разследвали друго незаконно действие. В незабавен порядък следствието по досъдебното произвеждане е предоставено на екип от следователи. Провеждат се дейни дейности по следствие, в това число разпити на потърпевшото лице и очевидци, оглед, назначени са и експертизи.

Две малолетни лица, евентуални причинители на закононарушението, са настанени в Дом за краткотрайно настаняване на малолетни и малолетни лица към ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас за период от 30 дни.

Досъдебното произвеждане е взето на специфичен контрол от Апелативна прокуратура – Бургас.

Престои разбор на събраните доказателства и привличане към наказателна отговорност на причинителите, както и преценка за взимане на съответни ограничения за неотклонение по отношение на тях.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР