Районен съд – Дупница взе най-тежката мярка за неотклонение по ...

Районен съд – Дупница взе най-тежката мярка за неотклонение по

Пиян изверг блудства с 13-годишна пред малкото ѝ братче

Районен съд – Дупница взе най-тежката мярка за неотклонение във връзка с 58-годишен мъж от Бобов дол, притеглен като подсъдим за блудничество, с лице ненавършило 14-годишна възраст /13-годишно момиче/, посредством приложимост на мощ и заплашване.

Видно от събраните доказателства по делото може да се направи обосновано съмнение, че обвиняемият Петър З. е направил действието, за което е упрекнат.

Обвиняемият настоява, че по никакъв метод не е посягал върху половата цялост на 13-годишното момиче и не му е минавало през разум да го прави.

Самото дете е дало показания, че познава обвиняемия от дълги години и не е очаквало, че същият ще постъпи по този метод, като от показанията на потърпевшото лице е видно, че в съответния случай обвиняемият е бил пийнал от една страна, а въпреки това същият за първи път е видял, че децата са сами, без наличие на различен член на фамилията.

Много в детайли потърпевшата свидетелка е обяснила, че малкото ѝ братче, което е на три години е усетило, че сестричката му е застрашена и почнало да крещи и да плаче, заради което обвиняемият насочва нож против него.

Обвиняемият може да извърши и друго закононарушение, защото се касае за близки връзки сред потърпевшото лице и него, т.е. същият може да въздейства на потърпевшото лице, в случай че бъде на независимост и също така са налице данни, че може да се укрие, имайки поради това, че неговата защитна теза се гради на обстоятелството, че само „ погалил и целунал децата”, до момента в който те си играели на пода, след което същият настоява, че си е тръгнал, написа още в мотивите на съда.

Определението предстои на обжалване с частна тъжба и митинг в 3-дневен период, считано от през днешния ден пред Окръжен съд-Кюстендил.

Източник: fakti.bg