Райхелт бе най-бърз в последната тренировка преди спускането в КицбюелАвстрийският

...
Райхелт бе най-бърз в последната тренировка преди спускането в КицбюелАвстрийският
Коментари Харесай

Райхелт бе най-бърз в последната тренировка преди спускането в Кицбюел

Райхелт бе най-бърз в последната подготовка преди спускането в Кицбюел
Австрийският деец Ханес Райхелт приключи преди всичко във втората и последна подготовка преди съботното втурване в зимния център Кицбюел. 38-годишният скиор, който завоюва конкуренцията през 2014 и има две трети места в спускането и супергигантския слалом, даде най-хубаво време на писта,,Щрайф “ – 1:57.41 мин.

Световният първенец в супергигантския слалом за 2015 година, който сега е на 13-та позиция в класирането за Малката международна купа в спускането, разви оптималната скорост от 130 км/ч на едно от най-трудните ски трасета. На второ място остана италианецът Матео Марсалия, а трети се подреди неговият съотечественик и повторен победител в Кицбюел (2013, 2017) Доминик Парис. Четвърто време даде австриецът Даниел Данкелмайер, а зад него на поделено пето място останаха французинът Адриен Те и италианецът Кристоф Инерхофер.

Норвежците Аксел Лунд Свиндал и Киетил Янсруд не взеха присъединяване в последната подготовка, като Свиндал ще премине медицински проби на коляното, което контузи в Инсбрук, до момента в който Янсруд получи фрактура на два пръста по време на първата свободна подготовка. В петък следва супергигантския слалом, преди скиорите да се насочат към спускането в събота. В неделя пък е слаломът, а водачът в генералното класиране за Световната купа Марсел Хиршер е насочен към трета победа в слалома в австрийския зимен център. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР