Рапърът и носител на Грами и Оскар Еминем се завръща

...
Рапърът и носител на Грами и Оскар Еминем се завръща
Коментари Харесай

Еминем се завръща към киното след 19 години

Рапърът и притежател на " Грами " и " Оскар " Еминем се завръща към актьорството 19 години след дебюта си във кино лентата " Осма миля ", написа уеб сайтът на сп. " Билборд ", цитира life.dir.bg.

48-годишният Еминем ще извърши епизодична роля в новата телевизионна драма BMF (Black Mafia Family), която споделя действителната история на известна незаконна фамилия. Продуцент на поредицата, която ще бъде излъчена по-късно през годината в Съединени американски щати, е рапърът Къртис " Фифти сент " Джаксън, който е и непосредствен другар на Еминем. Освен това той ще режисира и епизод от нея.

Сериалът наблюдава историята на незаконна фамилия, взела участие в трафика на опиати и прането на пари в Детройт. Еминем ще се превъплъти в облика на Ричард Уърши-младши, прочут като Уайт Бой Рик - най-младият осведомител в историята на ФБР, който по-късно става наркодилър и е наказан на пожизнен затвор за владеене на повече от 8 кг кокаин. Вече 52-годишен, Уърши бе пуснат на независимост предишния юни.

За същия персонаж през 2018 година излезе филмът " Хлапето Рик " с Ричи Мерит в ролята и Матю Макконъхи като Ричард Уърши старши.

" Не може да продуцирам сериал, чието деяние се развива в Детройт, и да не поканя за присъединяване именития Еминем ", написа в Туитър Фифти сент. Рапърът и продуцент разкри, че феновете ще видя сътрудника му като младия Уайт Бой Рик. За задачата ще бъдат употребявани специфични резултати за подмладяване, сходни на тези във кино лентата " Ирландецът " (2019) на Мартин Скорсезе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР