Рапърът Христо Петров-Ицо Хазарта завъртя наново плочата – Скандалът с

...
Рапърът Христо Петров-Ицо Хазарта завъртя наново плочата – Скандалът с
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с нова роля в Народния театър- следовател

Рапърът Христо Петров-Ицо Хазарта завъртя отначало плочата – „ Скандалът с Народния спектакъл “ два дни откакто шефът Васил Василев прикани да се спре нагнетяването на напрежение, с цел да работят умерено.  

Депутатът от Политическа партия си хареса забавна роля в театъра – да бъде следовател, който проверява кадровата политика. Той към този момент е подал въпрос към служебния министър на културата Велислав Минеков, изисквайки най-подробни информации като за прокурорски разпит, написа Флагман.
-->
„ Както е добре известно, от известно време насам в Народния спектакъл „ Иван Вазов “ съществува спор сред управлението на театъра и чиновници, работещи в него. В пресата се хвърлят всевъзможни изказвания сред лагерите, с които се акцентира съществуването или, надлежно, неналичието на управническа подготвеност у лицата, ръководещи културния институт “, написа депутатът на проф. Минеков и пита министъра каква е кадровата политика на Народния спектакъл за последните 8 месеца.

Той упорства да получи поименно щатно разписание с букви на чиновници, включващо главно и в допълнение месечно заплащане на чиновниците, с маркиран размер и дата на изменение на размера на трудовото заплащане със заповед на работодателя или с в допълнение съглашение, както и с маркирания брой участия на актьорския състав в представления на седмична база. Чака цялостния лист на договорите с посочен предмет, цена на контракта, период. Изисква правилника за работната заплата, както и всички заповеди, свързани с вътрешния трудов ред и трудовата дисциплинираност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР