Рано тази сутрин на разпит в Спецпрокуратурата са били външният

...
Рано тази сутрин на разпит в Спецпрокуратурата са били външният
Коментари Харесай

Двама министри на разпит заради паспортите на Божков и Попов

Рано тази заран на разпит в Спецпрокуратурата са били външният министър Екатерина Захариева и министърът на спорта Красен Кралев, осведоми БГНЕС.

По предварителни данни те са били извикани във връзка служебните паспорти на избягалите в Обединените арабски емирства Васил Божков и Георги Попов.
Данаил Кирилов: Поискахме екстрадицията на притежателя на „ Левски “ Георги Попов от ОАЕ Очакваме реакцията на сътрудниците, съобщи правосъдният министър
Към хазартния необут прокуратурата задочно повдигна 11 обвинявания, а към притежателя на ФК " Левски " има обвиняване за участи в в проведена незаконна група. И за двамата има изпратени претенции за тяхната екстрадиция.

По същата тематика през днешния ден е бил разпитан и заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев. На влизане той съобщи, че не е наясно с повода, заради която е извикан.
Проверяват всички дипломатически и служебни паспорти, издадени през последните 10 години В спецпрокуратурата разпитват заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев
По-късно през днешния ден от Министерството на външните работи обявиха, че ще се извърши инспекция на всички издадени дипломатически и служебни паспорти през последните 10 години. Ще се откри техният брой, основанията за тяхното издаване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР