Рано или късно всеки се среща със загубата на близък

...
Рано или късно всеки се среща със загубата на близък
Коментари Харесай

Знаците, които починалите ни близки ни изпращат от рая

Рано или късно всеки се среща със загубата на непосредствен човек в живота си. Това са едни от най-тежките моменти. Именно през тях ние или започваме да имаме вяра, или напълно губим вярата си във всичко оттатък рационалното. Дълбоко в себе си обаче даже и най-невярващите търсят знаци – че живот след гибелта има, че близкият им е до тях и ги поддържа, че им праща знаци, които демонстрират, че е добре и мисли за тях даже и в света, който не можем да забележим.

Чудите се дали някои от протичащите се в всекидневието ви събития са знаци от парадайса?

Електричеството, да вземем за пример, може да е подобен знак. Според откриватели на живота след гибелта, умрелите близки ни изпращат сигнали точно с помощта на него, по тази причина би трябвало да обръщаме повече внимание на странните сигнали от радиото, да вземем за пример. Единственото, което близкият ви желае да реализира, е вие да знаете, че той или тя е тук сега. Не бива да се страхувате, в случай че забелязвате разстройства.

Понякога околните ви ще опитат да споделят с вас и посредством аромати. Доказано е, че човешкото подушване е сетивото, което най-силно умее да връща забравени мемоари. Това може да е миризма на парфюм, идваща като че ли от нищото; миризма на цветя. Ако близкият ви е бил пушач приживе, това може да е даже миризма на цигари.

В някои случаи околните могат да се явяват и под формата на животни. Как обаче можете да знаете дали животното пред вас е знак? Ще забележите, че това животно се държи по чудноват метод. Може да ви гледа, може да желае да го галите, може да ви следва дълго време.

 дух

В някои случаи околните ни могат да ни изпращат знаци и под формата на цифри. Ако започнете да забелязвате повтарящи се цифри или характерни комбинации от числа, в случай че това се случва всекидневно, то приемете това като знак. Това значи поддръжка, обич и удостоверение, че животът ви се движи в вярната посока.

Знаците от умрелите близки могат да дойдат и под формата на сънища. Понеже това е формата, в която подсъзнанието ни е най-отворено, този метод за връзка се употребява постоянно. Сънищата могат да са дословни или преносни. Това, което ги разграничава от всички останали - близкият ви наподобява благополучен, спокоен и хубав.

Идва в красива конюнктура - такава, която ви е позната и ви носи успокоение или пък измежду природата. Ще ги познаете по това, че просто знаете, че близкият ви е пристигнал в съня ви, с цел да ви посети, тъй като сте му липсвали. Не се плашете, а бъдете щастливи, че имате късмет да споделяте с тях, въпреки и по този метод.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР