Ръководството на ЦСКА-София излезе със съобщение на официалния си сайт,

...
Ръководството на ЦСКА-София излезе със съобщение на официалния си сайт,
Коментари Харесай

От “Армията” с обръщение към феновете след загубата, коментираха и бъдещето на Ел Маестро

Ръководството на ЦСКА-София излезе със известие на формалния си уебсайт, в което се извинява на своите почитатели за загубата с 0:1 от Левски тази събота. “Червените” признават, че не са съумели да отговорят уместно нито на упованията, нито на поддръжката на последователите си.

Поражението от “сините” обаче по никакъв метод не визира бъдещето на старши треньора Нестор Ел Маестро. Въпреки че голям брой родни експерти и куп митове на ЦСКА се изрекоха срещу младия ментор в последните часове, шефовете на “Армията” гласоподават цялостно доверие на сегашния спортно-технически щаб.
 ЦСКА-София - Левски 0:1 @@@

Предлагаме формалното послание на ЦСКА-София без редакторска интервенция:


Армейци,

всички в клуба извънредно доста съжаляваме за загубата в дербито. Не успяхме да се представим на равнището, изискващо се за сходен мач, нито да отговорим на голямата поддръжка, оказана ни за следващ път от трибуните. Искрени благодарности на всички почитатели за всеотдайността и верността към армейската идея!

Спортно-техническите аргументи за неуспеха са си в нас. Ще вземем нужните ограничения да поправяме и подобрим играта и представянето си отсега нататък. В тази връзка заявяваме, че управлението на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им обезпечава оптимално положителни условия за работа и успокоение, с цел да разкрият своя капацитет.

Чистки в тима и треньорски рокади не стоят на дневен ред! Продължаваме да работим старателно, с цел да реализира ЦСКА това, което неговите последователи заслужават!

Снимки : " БулФото "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР