Ръководството на ЦСКА-София излезе с официално изявление на сайта на

...
Ръководството на ЦСКА-София излезе с официално изявление на сайта на
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА-София с официално изявление по повод изказване на Гриша Ганчев

Ръководството на ЦСКА-София излезе с публично изказване на уеб страницата на клуба във връзка представено в някои медии изявление на притежателя на отбора Гриша Ганчев.

" По мотив появилите се информации в някои медии за изявления и мнения на един от притежателите на ЦСКА - Гриша Ганчев, държим да създадем следното конкретизиране.

Ако Гриша Ганчев реши да споделя нещо, да подлага на критика или да разяснява, той ще го направи както единствено той си знае - публично, непосредствено и с името си, а не посредством някакви завоалирани или интерпретирани приказки.

Гриша Ганчев е сериозен предприемач и времето му е задоволително заето с доста по-важни неща. Ако въпреки всичко му остава свободно такова, той сигурно не сърфира във Facebook и не гледа ВИП Брадър, а мисли единствено по какъв начин да възроди клуба и да го направи първенец. Останалото са свободни съчинения на писателите им.

От управлението на ПФК ЦСКА ", написа на уеб страницата на алените, без да се прецизира какво тъкмо е продиктувало тази реакция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР