Ръководството на ЦСКА излезе с нова декларация относно предстоящия финал

...
Ръководството на ЦСКА излезе с нова декларация относно предстоящия финал
Коментари Харесай

ЦСКА: Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика

Ръководството на ЦСКА излезе с нова декларация по отношение на идния край за Купата на България против Арда Кърджали. От „ червения” клуб осведомят почитателите си, че към този миг няма никакво развиване по проблема с публиката в решителния мач.

Както е известно, от БФС позволиха единствено 4000 души да следят онлайн срещата, което от ЦСКА дефинират като „ извънредно недостатъчно”.

Ето и цялата позиция на ЦСКА, която публикуваме без редакторска интервенция:

„ Армейци,

Още предходната седмица по време на срещата сред уредниците на финала, органите на реда и представители двата тима, клубът ни съобщи своята безапелационна позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно незадоволителни. Тогава импровизирано получихме индикации, че виновните институции работят по разрешаването на проблема и е въпрос на време той да бъде решен в интерес на многобройните почитатели, които желаят да поддържат любимците си и да се насладят на футболния празник.

За страдание, все още - понеделник, 11:07 часа, към момента нямаме развиване по обстановката, което мощно ни тормози. Остава малко време до срещата и по тази причина призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А точно, двубой с такава значимост и прочувствен заряд да се организира пред хората, поради които тази игра се е трансформирала в международен обществен феномен.

Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите последователи на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във повсеместен интерес е сходен театър да се изиграе пред уместно всеотдайна публика”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР