Ръководството на ЦСКА е предложило нов договор на Брадли Мазику.

...
Ръководството на ЦСКА е предложило нов договор на Брадли Мазику.
Коментари Харесай

ЦСКА предложи нов договор на Брадли Мазику

Ръководството на ЦСКА е предложило нов контракт на Брадли Мазику. Левият бек на " алените " остави мощна акция зад тила си. Той има договор с клуба до лятото на 2022 година, само че на " Армията " желаят да го удължат още с година, написа " Тема Спорт ".

Мазику бе притеглен в ЦСКА преди две години. Той незабавно се наложи като закрепостен титуляр. През 2019/20 бе на терена в 25 турнирни срещи, колкото записа и през миналата акция в efbet Лига. Той вкара и един гол при гостуването на Ботев (Пловдив) (3:0). Наред с това Брадли бе на терена и в 5 срещи за Купата на България, като със мощните си игри имаше главен принос за повдигането на трофея. В Лига Европа той записа 8 дуела.

Това не остана неусетно от селекционера на Конго Пол Пат. Специалистът повика Мазику за идния лагер в Турция. Той ще е от 9 до 16 юни, само че към момента не е ясно какви ще са контролите, които ще бъдат изиграни там. От родното състезание има още двама играчи, които попадат в селекцията. Това са Гаюс Макута от Берое и Мавис Чибота от Лудогорец.

Ръководството на ЦСКА към този момент реши най-наболелите проблеми и преподписа с играчи, чиито контракти изтичаха, само че треньорът Любослав Пенев искаше да ги задържи в състава си. Контрактите си удължиха вратарят Димитър Евтимов, младокът Митко Митков и ирландското крило Греъм Кери. Последният пасна идеално в ротацията на Ел Голеадор и със мощните си игри съумя да си заслужи нов контракт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР