Ръководството на ЦСКА 1948 покани всички армейци от Североизточна България

...
Ръководството на ЦСКА 1948 покани всички армейци от Североизточна България
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 покани всички армейци от Североизточна България на среща в Разград

Ръководството на ЦСКА 1948 предложения всички армейци от Североизточна България на среща, която ще се състои тази неделя преди мача на отбора против Лудогорец 2. Ето какво пишат алените на своя формален уебсайт:

" Уважаеми последователи на ЦСКА, обръщението ми за обединяване на почитателите, получи много необятен отзив. Признаваме си, даже ние в клуба се учудихме на многочислените реакции. Както положителни, по този начин и отрицателни, само че ние одобряваме всяко едно мнение.

Това единствено ни радва. Поради многото запитвания от провинцията, взехме решение да организираме среща с почитателите още тази неделя, когато ЦСКА гостува в Разград за мача с Лудогорец 2. Каним всички армейци от района – заповядайте в 12,30 ч. в ресторанта на хотел „ ЛЕС “. Нека седнем на по бира, на кафе, вода да - поговорим. Знаем, че тази част на България постоянно е била изключително сензитивна на тематика ЦСКА и е подкрепяла алените в най-трудните моменти.

Ще участвам аз като изпълнителен шеф на ЦСКА и спортният началник Кирил Котев. Срещата ще е безусловно неофициална – всеки е свободен да изрази мнение, да зададе въпрос, да направи забележка. При нас няма неразрешени тематики, а задачата към този момент я споменахме – да намерим това огромното и обединително, което да събере още веднъж почитателите на ЦСКА.

Добре са пристигнали както последователи на нашия тим, по този начин и колебаещи се още почитатели. Също и симпатизирали на клуба, играещ на Армията, които към този момент се разочароват от лъсналите неистини. А техният брой пораства с всеки минал час и с всяко не спазено заричане.

И аз, и Кирил Котев ще се радваме да се забележим! Чакаме ви в Разград! Неделя, 17 март, 12,30 часа в хотел „ ЛЕС!

С почитание: Добрин Гьонов "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР