Ръководството на ПФК Левски“ и старши треньорът Станимир Стоилов благодарят

...
Ръководството на ПФК Левски“ и старши треньорът Станимир Стоилов благодарят
Коментари Харесай

Генералният спонсор на Левски даде сериозно рамо на клуба, ръководството и Стоилов благодарят

Ръководството на „ ПФК Левски “ и старши треньорът Станимир Стоилов благодарят на генералния спонсор Palms Bet, който още веднъж оказа помощ на клуба в сложен финансов интервал, написа уеб сайтът на клуба.

Групата компании Palms Bet за следващ път авансираха „ ПФК Левски “ като преведоха 377 хиляди лв. по договорите си с клуба, с което осигуриха навременното заплащане на заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба. Липсата на публични дуели и доходи от билети през последните два месеца са причина за недоброто финансово състояние на клуба.

Както и през месец декември 2022 година, когато генералният спонсор преведе предплатено 330 хиляди лв. с цел да може клубът да обезпечи в точния момент заплатите преди коледните и новогодишните празници, по този начин и в този момент клубът съумя да покрие заплатите си с помощта на своевременната  поддръжка на спонсора.

С това Palms Bet още веднъж потвърждава своята безрезервна поддръжка към „ ПФК Левски “ освен като спонсор, само че и като същински другар, на който може да се разчита постоянно в сложни моменти.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР