Ръководството на парламентарната група на “БСП за България уведоми президентството,

...
Ръководството на парламентарната група на “БСП за България уведоми президентството,
Коментари Харесай

Ето кога Нинова връща мандата

Ръководството на парламентарната група на “БСП за България ” уведоми президентството, че ще върне без закъснение третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на следващия ден – 28 юли, оповестиха от пресцентъра на партията. Това ще се случи в 10 часа в президентството.

До тук се стигна откакто първата политическа мощ „ Продължаваме промяната “ не съумя да сформира кабинет с първия мандат, а от ГЕРБ-СДС върнаха втория незабавно на президента. 

Неприемането на стратегия на Народното събрание до края на годината стана повода Българска социалистическа партия да разгласи, че ще върне на президента неосъществен мандата за държавно управление. До развръзката се стигна, откакто в сряда заран по предложение на опозицията, със  119  гласа " за ", 106 - " срещу " и един " въздържал се " и след прегласуване, от седмичната стратегия на Народното събрание отпадна проекторешението, импортирано от " Българска социалистическа партия за България ", за приемане на законодателна стратегия на Народното събрание за интервала юли-декември 2022 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР