Ръководството на Милан вече се оглежда за потенциални заместници на

...
Ръководството на Милан вече се оглежда за потенциални заместници на
Коментари Харесай

Милан поглежда към Антонио Конте

Ръководството на Милан към този момент се оглежда за евентуални заместници на Винченцо Монтела. Колебливото начало на сезона от страна на “росонерите” съществено разклати стола на Самолетчето. Дори се появиха клюки, че той може да бъде уволнен, в случай че отборът му загуби дербито против Интер след паузата, твърди “Спорт Медиасет”.

Последните информации са, че изпълнителният шеф Марко Фасоне и спортният шеф Масимилиано Мирабели към този момент мислят за това кой би могъл да наследи Монтела, в случай че се стигне до разлъка с него. Смята се, че първоначално отборът ще бъде поверен на Дженаро Гатузо, който обаче ще води “росонерите” единствено до края на сезона, а по-късно ще се търси по-сериозно име, което да застане отпред на отбора в дълготраен проект. Уволненият неотдавна от Байерн Карло Анчелоти е първият явен избор за шефовете на клуба, само че от “Медиасет” считат, че “росонерите” имат и друга алтернатива и тя е Антонио Конте.

Напоследък се появиха информации, че някогашният ментор на Ювентус и Италия счита да напусне лондончани след края на сезона, което ще разреши на шефовете на Милан да го доведат на “Сан Сиро”. Затова босовете ще наблюдават изкъсо обстановката към Конте и са подготвени да насочат оферта към него, в случай че той в действителност си тръгне от “Стамфорд Бридж”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР