ХОНКОНГ (AP) — Съобщава се, че висш изпълнителен директор на

...
ХОНКОНГ (AP) — Съобщава се, че висш изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Съобщава се, че изпълнителен директор на PR напуска китайската технологична компания, след като коментари, възхваляващи преумората, предизвикаха обратна реакция

ХОНКОНГ (AP) — Съобщава се, че върховен изпълнителен шеф на Baidu за връзки с обществеността е напуснал китайската софтуерна компания, откакто провокира публично неодобрение поради мненията си, които бяха възприети като възхваляващи просвета на несъразмерна работа.

Ръководителят на връзките на Baidu Qu Jing загатна в поредност от видеоклипове, че не е загрижена за чиновниците си, защото „ не е тяхна майка “ и сподели, че я интересуват единствено резултатите. Тя сподели също, че връзките сред нея и нейните подчинени са били чисто „ връзки сред шеф и чиновник “.

Ответната реакция беше бърза, като мнозина в обществените медийни платформи като Weibo споделиха, че на Qu липсва съпричастност.

Китайската онлайн медия 36Kr за първи път заяви късно в четвъртък, че Ку е напуснала позицията си в Baidu, цитирайки неназовани източници. Вътрешните системи демонстрират, че Qu към този момент не е във компанията, съгласно чиновник на Baidu, който пожела да не бъде назван, защото не е у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР