НЮ ЙОРК (AP) — Третата седмица на свидетелските показания в

...
НЮ ЙОРК (AP) — Третата седмица на свидетелските показания в
Коментари Харесай

Третата седмица на свидетелските показания в процеса срещу Тръмп за тайните пари наближава своя край, като Майкъл Коен тепърва предстои

НЮ ЙОРК (AP) — Третата седмица на свидетелските показания в процеса против Доналд Тръмп за тайните пари завършва в петък след правосъдните заседатели чуха трагичния, в случай че не и напряко неприятен роман на порноактьора Сторми Даниелс, до момента в който прокурорите се приготвят за своя най-съществен очевидец: Майкъл Коен, някогашният юрист на Тръмп.

Историята на Даниелс за хипотетичен полов контакт с Тръмп беше решителен конструктивен детайл за прокурорите, които се стремят да покажат, че републиканецът и неговите съдружници са погребали нелицеприятни истории в последните седмици на президентските избори през 2016 година в опит да повлияят нелегално на конкуренцията.

Тръмп, който отхвърля да е имало полов контакт, напусна съда в четвъртък, яростно казвайки на кореспонденти: „ Аз съм почтен “. Неговите юристи упорстваха за анулация на процеса поради равнището на безсмислени детайлности, които Даниелс навлезе на свидетелската пейка, само че арбитър Хуан М. Мърчан отхвърли настояването.

В продължение на повече от 7...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР