Ръководството на Манчестър Юнайтед смята да опита да осъществи размяна

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед смята да опита да осъществи размяна
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед предлага размяна между Погба и Роналдо

Ръководството на Манчестър Юнайтед счита да опита да реализира замяна сред постоянно недоволния Пол Погба и огромната звезда на Ювентус Кристиано Роналдо. След последните изявления на сътрудника на французина Мино Райола, че времето на Погба на " Олд Трафорд " е завършило, в клуба са решили, че повече няма да вършат опити да задържат международния първенец.

Вместо това ще се опитат да го употребяват, с цел да си върнат Кристиано Роналдо. Португалецът напусна Юнайтед през 2009 година, само че напоследък се приказва все по-упорито, че може да се завърне. Информациите, че това е последната му година в Торино не стопират, а Пари Сен Жермен и 20-кратният първенец на Англия наподобяват най-вероятните дестинации за него.

Според основния редактор на футболния отдел на " Индипендънт " Мигел Дилейни в Ювентус също за заинтригувани от сходна замяна.

Самият Райола призна, че е допустимо Погба да се завърне в Ювентус. Преди няколко дни пък излезе информация, че генералният спонсор на Юнайтед " Шевролет " е подготвен да финансира прехвърлянето на 35-годишния Кристиано Роналдо, който се намира в страхотна форма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР