Ръководството на Лутън излезе с кратко съобщение за случилото се

...
Ръководството на Лутън излезе с кратко съобщение за случилото се
Коментари Харесай

От Лутън с информация за състоянието на Том Локиър

Ръководството на Лутън излезе с малко известие за случилото се по време на мача с Борнемут. Както е известно, капитанът на отбора Том Локиър припадна по време на срещата, а дуелът бе преустановен.

“Всички се надяваме и се молим за нашия водач и капитан Том Локиър, който за благополучие е контактен и бе закаран в болница. На този стадий не знаем какво тъкмо се случи и какви ще бъдат идващите стъпки, само че желаеме да благодарим на Борнемут и на медицинските екипи на двата отбора за тяхната незабавна реакция, която бе в действителност невероятна.

Съжаляваме за всички почитатели, че играчите на двата отбора не бяха в положение да продължат мача, откакто видяха техният обичан съотборник и другар да напусне мача по този метод.

Благодарим на всички за прелестните овации и скандирането името на Лок в толкоз сложен миг. Сега е време всички наши играчи, чиновници и последователи да се обединим както постоянно и да изпратим своята л7бов и поддръжка за Том и неговото семейство. Нашите мисли са ориентирани към него и всички тях ”, написаха от Лутън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР