Ръководството на Ливърпул е дало зелена светлина на мениджъра на

...
Ръководството на Ливърпул е дало зелена светлина на мениджъра на
Коментари Харесай

Клоп получи зелена светлина за трансфера на Ван Дайк

Ръководството на Ливърпул е дало зелена светлина на мениджъра на тима Юрген Клоп да предприеме нова атака за привличането на Вирджил ван Дайк. Централният защитник на Саутхамптън бе съществена трансферна цел на мърсисайдци още през лятото, само че тогава " алените " се провалиха в опита си да го привлекат.

Двата тима излизат един против различен на " Анфийлд " в събота, а през вчерашния ден мениджърът на " светците " Маурисио Пелегрино призна, че не може да подсигурява, че Ван Дайк ще бъде в клуба и след затварянето на зимния трансферен прозорец.

" Не знам. Не мога да управлявам пазара. Когато приказваме за пари, всеки има цена. За да привличаш играчи, би трябвало да имаш бюджет, а огромните клубове имат нужните пари, с цел да се пробват да купуват. Аз не вземам решение този въпрос. За него дават отговор притежателите. Всеки се пробва да вземе най-хубавите вероятни футболисти за своя тим. Това се случва всеки трансферен прозорец. Ние разполагаме с доста положителни играчи и множеството тимове желаят да ги привлекат ", съобщи Пелегрино.

През лятото Ван Дайк бе оценен на към 70 милиона паунда. Според " Мирър ", в случай че Ливърпул заплати тази сума, прехвърлянето ще бъде реалност през януари.

" Скай спортс " пък твърди, че Ван Дайк даже е получил позволение от Саутхамптън да договаря с Ливърпул.
BREAKING: @SouthamptonFC Virgil Van Dijk has been given permission to talk to @LFC about a January move. #SSN pic.twitter.com/7SCWTEtfze
— Sky Sports News (@SkySportsNeuus) November 16, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР