Ръководството на Левски се пазари с италианския Фиорентина за вратаря

...
Ръководството на Левски се пазари с италианския Фиорентина за вратаря
Коментари Харесай

Левски не може да се разбере с Фиорентина за вратар

Ръководството на Левски се пазари с италианския Фиорентина за вратаря Иван Андонов. В момента двете страни водят договаряния за прехвърлянето на 18-годишния пазач. Преди по-малко от месец авторитетният италиански вестник „ Кориере дело Спорт” заяви, че " Ла виола " са откупили младия вратар и даже ще му дадат късмет в първия отбор, откакто направи отлични усещания в Примаверата.

Оказва се обаче, че прехвърлянето не е финализиран. Причината е, че Левски желае да получи за правата на Андонов 75 000 евро и по-голям % от бъдеща продажба. В същото време от Фиорентина са предложили 35 000 от европейската валута и два пъти по-малко от мечтаното при последваща договорка. Италианският клуб е декларирал, че няма да отстъпи от препоръчаната сума.

18-годишният футболист има контракт със сините до декември. Ако не се стигне до трансфер, ще се завърне на „ Герена “ и ще тренира с отбора. А след приключване на договора му, към този момент ще има опция да премине на „ Артемио Франки “ като свободен сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР