Ръководството на Левски подписа важен договор, който касае бъдещето на

...
Ръководството на Левски подписа важен договор, който касае бъдещето на
Коментари Харесай

Левски договори петгодишно споразумение за 7 милиона лева

Ръководството на Левски подписа значим контракт, който касае бъдещето на клуба. Новината заяви новият притежател на " синия " клуб Наско Сираков. Той разгласи на първата си конференция като клубен началник на " Герена ", че отговорностите на клуба са в размер на съвсем 24 милиона лв.. Левски обаче е сключил петгодишно съглашение с " Главболгастрой " за мораториум върху 7 милиона лв., които клубът дължи.

" Главболгарстрой приключва делото против Левски. Подписахме петгодишно съглашение, че в идващите пет години тези пари няма да бъдат търсени. Става въпрос за към 7 милиона лв.. Имаме и 7 милиона към Националната лотария и Нове Холдинг, само че те са с падеж към 2023 година. Така че ситуацията към днешна дата не е чак толкоз неприятно. Тежест на клуба са настоящите разноски ", разкри Сираков.

Той разясни, че до 2 май Левски дължи 1.8 милиона лв. за заплати на чиновници и футболисти. Клубът има да дава и 600 000 лв. на разнообразни клубове по прехвърляния. " В момента в клубната каса на Левски има 100 000 лв. ", добави някогашният нападател. Той благодари на почитателите за помощта с даренията и призна, че без съглашението с Национална агенция за приходите проблемите на клуба са щели да бъдат доста огромни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР