Политиките за многообразие в Америка претърпяха удар миналата година, когато

...
Политиките за многообразие в Америка претърпяха удар миналата година, когато
Коментари Харесай

Как технологията може да подобри DEI стратегията на вашата компания

Политиките за разнообразие в Америка претърпяха удар предходната година, когато Върховният съд се произнесе против университетите, които вземат поради расата в процеса на банкет – процедура, известна като утвърдително деяние.

Сега има опасения, че самодейностите за многообразие в света на бизнеса също ще бъдат провокирани. PwC, една от огромните четири счетоводни компании, към този момент се отхвърли от някои от задачите си.

Въпреки тази спънка доста компании и техните служащи към момента ценят разнообразието. В анкета измежду 400 компании в Обединеното кралство и Съединени американски щати съвсем всички ръководители на човешки запаси споделиха, че разнообразието, справедливостта и приобщаването са значими за бизнес тактиката. Проучването, извършено от OnePoll от името на Monica Motivates, също откри, че чиновниците са по-ангажирани с казуса.

Разнообразието не е въпрос единствено на мениджърите на гении. Лидерите би трябвало да схванат, че причините за многообразие надвишават моралните въпроси. Най-важният миг е,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР