от цяла САЩ за президента Байдън и бившия президент Доналд

...
от цяла САЩ за президента Байдън и бившия президент Доналд
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ: Чернокожите гласоподаватели преглеждат представянето на Байдън, докато Тръмп нараства в социологическите проучвания: `Аз гласувам за Тръмп`

от цяла Съединени американски щати за президента Байдън и някогашния президент Доналд Тръмп, до момента в който се приготвят за се изправят през 2024 година и отзивите бяха несъмнено смесени.

Последното изследване на Fox News демонстрира, че някогашният президент Тръмп изпреварва с малко президента Байдън в конкуренцията за. Но конкуренцията се стегна, защото повишението на икономическия оптимизъм покачва утвърждението на Байдън.

Що се отнася до чернокожите гласоподаватели, изследването демонстрира, че Байдън получава 72% поддръжка измежду чернокожите гласоподаватели. Това е нарастване от 66% през февруари, само че към момента изостава от своите 79% преди изборите през 2020 година и Тръмп може да получи исторически висока поддръжка през ноември от това, което от дълго време е надеждна група за гласоподаване на Демократическата партия.

Жител на Детройт сподели пред Fox News Digital, че е „ харесвал “ Байдън.

„ Той е добър човек – в действителност оказва помощ на градската общественост. Виждал съм, че нещата се усъвършенстват и той също т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР