Ръководството на Левски отправи призив към феновете преди домакинството на

...
Ръководството на Левски отправи призив към феновете преди домакинството на
Коментари Харесай

Закъсалият Левски отправи призив към феновете

Ръководството на Левски насочи апел към почитателите преди семейството на Локомотив (Пловдив). Отложеният мач от 12-ия кръг на efbet Лига е на следващия ден (сряда) от 17:30 часа пред празни трибуни на " Герена ".

Управата на " сините " се надява последователите да купят колкото се може повече виртуални билети, с цел да оказват помощ на обичания си клуб в сложния миг.

Съобщението на ПФК Левски:

" Левскари, след близо месец, в който Левски не игра публични мачове поради карантината, под която бяха сложени по-голяма част от „ сините “ футболисти, в сряда отборът ще изиграе своя домашен мач против Локомотив (Пловдив).

Срещата от 12-ия кръг на Първа лига ще се организира в сряда, 02.12.2020 година, от 17:30 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “. Поради рестриктивните мерки за посещаване на аудитория на мачовете от Първа лига, „ сините “ последователи няма да имат опция да поддържат обичания тим. За следващ път обаче публиката на Левски ще има опцията да показва, че за нея няма граници и ще покаже по какъв начин се обича един тим постоянно и на всички места!

От през днешния ден всеки последовател ще има опция да поддържа клуба, закупувайки си виртуален билет.

Цената на талона за всички браншове е 10 лв., а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия потенциал на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “ за мача с Локомотив (Пловдив). Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един последовател няма да бъде позволен на трибуните по отношение на ограниченията срещу разпространяването на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания тим.

Талоните могат да бъдат закупени в формалния магазин на ПФК Левски на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, както и онлайн ТУК!

Вземи своя билет! Нека още веднъж реализираме „ цялостен стадион в сърцата “...

Един за всички, всички за Левски! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР