Ръководството на Левски отново ще направи жест към малките фенове

...
Ръководството на Левски отново ще направи жест към малките фенове
Коментари Харесай

Левски хвърля децата срещу АЕК Ларнака

Ръководството на Левски още веднъж ще направи жест към дребните почитатели на клуба, като ги пусне без пари да гледат онлайн реванша с АЕК Ларнака (1 август). Припомняме, че " сините " изтърпяват втория мач от наказването на УЕФА и ще имат потребност от поддръжка след загубата с 0:3 в първия мач против кипърския отбор през вчерашния ден.

Ето по какъв начин " сините " поканиха почитателите на реванша:

Уважаеми левскари,

като част от дълготрайната тактика на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви оповестяваме, че дуела – реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа сред „ Левски “ и „ АЕК “ (Ларнака) може да бъде посетен гратис от проведени групи деца до 14 годишна възраст от образователни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 1 август, четвъртък от 19:30 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказване – домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години, в това число.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо обучение (треньор, учител, педагог и т.н), като за всяка група би трябвало да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук.

За спомагателна информация, записвания и попълнени заявления – [email protected].

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен период за записване на групите – 31.07.2019 година, 19:30 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР