Ръководството на футболен клуб Левски заяви безрезервната си подкрепа към

...
Ръководството на футболен клуб Левски заяви безрезервната си подкрепа към
Коментари Харесай

"Левски": Стоянович остава, клубът се изправя бавно на крака

Ръководството на футболен клуб " Левски " съобщи безрезервната си поддръжка към треньора Славиша Стоянович, макар последните две загуби в шампионата - от " Черно море " и " Ботев " Враца.
Божинов и Домовчийски разсипаха " Левски " Бившите футболисти на "сините " вкараха за "Ботев " Враца при сензационния поврат
В обширна декларация на формалния уебсайт на " сините " се споделя, че натискът експертът да напусне поста е голям, само че сега рокада отпред на клуба не стои на дневен ред.

От стадион " Георги Аспарухов " се изрекоха, че в последните две години финансовата обстановка в клуба се усъвършенства. Ръководството реагира остро против подправените вести, които се появяват след загубите на тима.

" Уважаеми последователи,

Обръщаме се към Вас непосредствено и намерено в този миг, тъй като бихме желали да знаете какво се случва в обичания Ви клуб, а в последните седмици и изключително дни офанзивите и подправените вести не стопират да валят. Сигурни сме, че самите Вие сте наясно къде информацията е дава отговор на истината и къде е чисто и просто целенасочена небивалица. В никакъв случай не желаеме това да звучи като някакво опрощение за отрицателните резултати на терена в последните мачове. Но точно тези загуби подействаха като катализатор за отрицателни вести, което си е предвидимо следствие. Първо, тъй като в такава атмосфера се четат и популяризират стремително и второ, тъй като е комфортно да се въздейства по този метод върху Вас и върху настроението в тима.

В този ред на мисли бихме желали да уточним няколко неща, с цел да не се спекулира и Вие да се чудите това или това дали е по този начин или не е по този начин.

Първо бихме желали да подчертаем дебело, че старши треньор на тима е Славиша Стоянович. Той има цялостна и безрезервна поддръжка на цялото управление на клуба и неговото бъдеще отпред на тима не предстои на каквото и да е обсъждане. Фактът, че за дребното време отпред на отбора господин Стоянович доста бързо разбра философията за игра на " Левски ", концепцията " Левски ", явно не се приема по никакъв начин добре и натискът върху него да си тръгне е голям. Затова не приемайте за правилно нито едно изказване или вест за възможна промяна на наставника. Това би била откровена неистина.

Друга „ обичана “ тематика за гръмки вести са играчите, чиито контракти изтичат в края на сезона. След сполучливо приключилите договаряния с Габриел Обертан, управлението на клуба е в договаряния и с останалите футболисти в сходна обстановка – Яблонски, Цветкович и Кабрал, което е напълно естествен развой. Всички играчи с изтичащи контракти ясно са осведомени с желанието и предлагането на клуба към тях. Нищо трагично не се е случило. Съвсем целеустремено обаче се основава неестествен ужас.

Като цяло в последните две години клубът постепенно, само че несъмнено се изправя на краката си. Основата беше сложена, а политиката, която следваме, е дълготрайна, а не от ден до пладне. В една такава сходна тактика е належащо време, с цел да може и тимът и целият клуб да проработят на цялостни обороти. Смятаме, че позитивното развиване е видно за всички. Обявените промени в управлението на клуба са точно част от продължаващото развиване в позитивна посока. До осъществяването на тези промени състезателен шеф няма да се назначава и всички циркулиращи в медиите имена са единствено жълти вести.

Накрая бихме желали да Ви благодарим за изключителната поддръжка от началото на сезона и цялостните трибуни и на „ Герена “ и при гостуванията.

Вие сте " Левски "!

Управителен съвет

ПФК " Левски "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР