Ръководството на BMW заяви, че почти всички германски заводи на

...
Ръководството на BMW заяви, че почти всички германски заводи на
Коментари Харесай

10 000 BMW-та стоят недовършени в заводите на компанията

Ръководството на BMW съобщи, че съвсем всички немски фабрики на марката са наранени от продължаващия дефицит на полупроводници. Информацията е на Reuters, като съгласно нея сега 10 000 автомобила стоят незавършени в заводите на автомобилния производител.

Базираната в Мюнхен компания по-рано този месец съобщи, че усложнението, което визира всички автомобилни производители по целия свят, към този момент е довело до фрапантно понижаване на производството на коли, като казусът се отнася за всички автомобилни компании.

Ще напомним, че при започване на месеца една от най-известните компании за компютърни съставни елементи Intel даде своята прогноза за оправянето с рецесията с чиповете, която засегна целия свят в последните месеци и затвори редица автомобилни заводи.

Въпреки напъните на фирмите и увеличеното произвеждане, от Intel считат, че за оправянето с казуса и завръщането към естествената работа и произвеждане ще са нужни най-малко няколко години, като не дават точна специфичност на понятието " няколко ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР