Ръководството на Арда планира отново да свие бюджета през зимата.

...
Ръководството на Арда планира отново да свие бюджета през зимата.
Коментари Харесай

Арда разпродава през зимата!

Ръководството на Арда възнамерява още веднъж да свие бюджета през зимата. Тогава е допустимо най-конвертируемите играчи на отбора да бъдат продадени. В момента такива са националите Иван Караджов и Спас Делев.

Към двамата имаше интерес и през лятото, само че тогава до прехвърляния не се стигна. Този сезон се оказа много турбулентен за кърджалийци, които в края на предходната акция играха край за Купата на България против ЦСКА (0:1), както и завоюваха квота за Лигата на конференциите.

Именно след присъединяване на отбора в най-новия евротурнир започнаха и неволите. Арда бе отстранен на континенталната сцена от израелския Апоел Беер Шева (0:2 и 0:4). След това финансовият покровител Румен Гайтански разгласи отдръпването си. Той бе последван и от цялото управление на клуба, като се наложи да се избира нова администрация, в която влязоха локални хора. За състезателен шеф бе назначен Ивайло Петков.

Преди септемврийската пауза за националните тим старши треньорът Николай Киров и трима от главните играчи на “сините” (Деян Лозев, Крум Стоянов и Емил Мартинов) минаха в ЦСКА 1948.

Арда назначи Димитър Димитров-Херо, който напусна поста си заради персонални аргументи по-малко от 24 часа, откакто бе публично показан на конференция. В момента кърджалийци се водят от неговия асистент Георги Чиликов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР