Ръководството на Арда излезе с позиция, в която изразява своето

...
Ръководството на Арда излезе с позиция, в която изразява своето
Коментари Харесай

Ръководството на Арда скочи заради програмата на efbet Лига

Ръководството на Арда излезе с позиция, в която показва своето противоречие с програмата на efbet Лига. Клубът от Кърджали даде няколко съответни образеца на мачове на отбора, които са в работен ден. 

От Арда декларират, че разчитат доста на поддръжката на почитателите си, само че поради програмата огромна част от последователите са възпрепятствани да гледат обичания си тим онлайн.

Ето какво гласи известието, оповестено на формалния уебсайт на клуба:

" Нашият клуб разчита извънредно доста на поддръжката на почитателите от гр. Кърджали и района. След влизането на ПФК АРДА в елита на българския футбол, мачове на АРДА се трансформират в празник за всички фенове на футбола. Също по този начин ние разчитаме значително и на приходите от тези мачове. 

За следващ път АРДА играе своите срещи в работни дни, което е спънка на последователите да гледат и поддържат своя тим онлайн. АРЕНА АРДА е един от дребното игрища в България, който дава отговор на безусловно всички условия. Поставено бе особено LED осветяване, каквото няма нито един стадион в България. В същия миг тимът е заставен да играе в светлата част на деня през лятото, когато температурите са извънредно високи. 

Все отново футболът е игра за почитателите, на които ние не можем да разчитаме заради изброените обстоятелства. Надяваме се, че нашият зов ще бъде чут и ще можем да разчитаме на поддръжката на последователите на АРДА ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР