Ръководството на английската Висша лига реши да отложи дербито между

...
Ръководството на английската Висша лига реши да отложи дербито между
Коментари Харесай

Отложиха и дербито между Арсенал и Манчестър Сити

Ръководството на британската Висша лига реши да отсрочи дербито сред Арсенал и Манчестър Сити, което бе планувано за 20 октомври. Причината е, че се основава спор с програмата на европейските клубни шампионати.

„ Артилеристите “ ще би трябвало да играят отсрочената си среща против ПСВ Айндховен от Лига Европа на 19 октомври, защото мачът няма да може да се състои по стратегия на 15 септември. Това стана с помощта на хаоса, който настана след гибелта на кралица Елизабет II, оповестеният 10-дневен печал и ангажирането на съвсем целия полицейски запас към погребението на английския монарх.

УЕФА съгласува решението си с Висшата лига, само че в този момент занапред следва от британска страна да решат по кое време тъкмо ще се изигра дербито сред тимовете на Микел Артета и Хосеп Гуардиола. Подобно решение чакат още куп други мачове от шампионата.

Междувременно почитатели на Байерн Мюнхен разпънаха протестни транспаранти по време на мача от Шампионската лига против Барселона, които гласяха, че не е редно футболът в цяла Европа да търпи сходни промени поради кончината на английски политик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР