Меган Маркъл беше порицана в речта си от първата дама

...
Меган Маркъл беше порицана в речта си от първата дама
Коментари Харесай

Първата дама на Нигерия порица Меган Маркъл за голата ѝ рокля по време на „кралското посещение“

Меган Маркъл беше порицана в речта си от първата дама на Нигерия.

Херцогинята на Съсекс отпътува за Нигерия по-рано този месец за тридневна обиколка, придружавана от брачна половинка си принц Хари.

 

42-годишната Меган неведнъж сменяше облеклото си по време на пътуването, до момента в който тя и херцогът се срещнаха с локални поданици и водачи.

По време на речта по случай първата година от мандата на президента Бола Тинубу, откакто Хари и Меган си отпътуваха назад в Съединени американски щати, Тинубу насочи хитроумна задявка по адрес на Меган.

Обръщайки се към тълпата, Тинубу съобщи, че девойките и дамите в Нигерия „ не желаят да имитират и да се пробват да подражават на филмовите звезди от Америка с тяхната „ голота “.

 

Тя добави: „ Посланието тук е, че би трябвало да спасим децата си. Виждаме метода, по който се обличат. Затова би трябвало да създадем нещо. Кажете им, че не одобряваме голотата в нашата просвета. Това не е красиво. Всичките ни девойки са красиви, само че би трябвало да бъдат това, което са. Те не желаят да имитират и да се пробват да подражават на филмовите звезди от Америка. “

„ Ние знаем кои сме. Не губете това, което сте. “ – приключи речта си сенаторката.

По време на пътуването Меган носеше облекла на редица марки от висок клас, измежду които Carolina Herrera, Altuzarra и Johanna Ortiz.

 

Като се имат поради крайните равнища на беднотия в Нигерия, американката предстоящо не беше гледана от всички с положително око.

Двойката от Съсекс стартира своята „ подправена кралска обиколка “ с посещаване на Lightway Academy, главно и приблизително учебно заведение в столицата. След това те посетиха щаба на защитата на Нигерия, с цел да се срещнат със съпругите на военните и висши чиновници.

На идващия ден Хари беше сниман да играе волейбол, малко преди Меган да назова Нигерия „ моята страна “.

 

По време на събитие в столицата Абуджа херцогинята сподели: „ Искам да стартира с това, че ви благодаря доста за това какъв брой общително всички вие посрещнахте брачна половинка ми и мен в тази страна... моята страна. Просто съм поласкана, поласкана и въодушевена. Откакто пристигнахме, 24 часа изминаха бързо като буря. И доста бързо разбрах, че би трябвало да нося повече цветове, с цел да мога да се впиша измежду всички вас и вашата невероятна мода. “

Херцогинята на Съсекс неотдавна откри, че съгласно генеалогичен тест е 43% нигерийка.

На идващия ден Хари опита силите си в баскетбола, преди да завършат пътуването си в благотворителен мач по поло.

 

Те предложиха партньорство сред тяхната фондация „ Арчиуел “ и организацията с нестопанска цел „ Гигантите на Африка “, която има за цел да даде късмет за младежите посредством спорт.

Но в идващите часове благотворителната им организация попадна в заглавията на вестниците, като беше оповестена за „ извършител “ и ѝ беше предложено да спре да събира пари.

Твърди се, че благотворителната организация не е подала в точния момент данъчната си декларация за 2022 година и обвързваните с нея разноски.

Въпреки това документите са били подадени и чекът е бил изпратен, само че той по този начин и не е дошъл, заяви The Telegraph.

 

Миналата седмица благотворителната организация на Съсекс наруши мълчанието си по отношение на хипотетичните парични проблеми, като съобщи, че „ изцяло съблюдава условията “.

 

Говорител съобщи: „ В момента, в който е влезнала в действие тази декларация, тя ще бъде призната: „ Ние деликатно проучихме обстановката и можем да потвърдим, че фондация „ Арчиуел “ продължава да съблюдава всички условия и да е в положително финансово положение.

„ Дължимите заплащания бяха осъществени навреме и в сходство с процесите и процедурите на IRS.

„ Освен това всички нужни документи бяха подадени от Фондацията без неточност или нарушаване “.

 

Инфо: woman.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР