Ръководството на американския Тампа Бей Роудис засвидетелства огромното си уважение

...
Ръководството на американския Тампа Бей Роудис засвидетелства огромното си уважение
Коментари Харесай

Роудис обявиха по уникален начин новия договор на Джорджи, направиха страхотна реклама на България

Ръководството на американския Тампа Бей Роудис засвидетелства голямото си почитание към трансформиралия се в клубна легенда Георги Христов. Българинът продължи контракта си с “жълто-зелените” и през новата година ще продължи да бележи в шампионата на USL. Нещо повече, Джорджи, който сега е футболистът с най-вече голове за Роудис в Модерната епоха с 53 попадения на сметката си, ще се прицели във безконечния връх на Дерек Сметхърст, който в интервала 1975-1978 бележи 57 гола.

През предишния сезон юношата на Марица (Пловдив) изигра най-силния си сезон оттатък Океана, като заби 15 гола в 32 срещи и оказа помощ на отбора си да доближи до плейофите. Неслучайно и в обществените мрежи се завъртя клип с хаштаг #WeFoundGeorgi (б.р.: “Намерихме Джорджи”), с който бе обявена прелестната за почитателите на футбола в Сейнт Питърсбърг вест, че техният любим ще стартира своя шести сезон в Мексиканския залез.

“Тампа Бей Роудис е доста специфичен клуб за мен. Да чувствам любовта и поддръжката на почитателите, е нещо необикновено. Всичко това ме кара давам още и още от себе си, с цел да им се отблагодаря по най-хубавия начин”, не крие задоволството и упоритостите си българският нападател, който осъществя своите 53 гола в 145 мача с екипа на Тампа Бей.

“Ние всички сме извънредно щастливи, че Джорджи се завърна назад при нас. Той е неизменима и доста значима част от нашия тим през последните няколко години. Радостно е, че ще продължи да носи фланелката и ще гони върха на Дерек”, съобщи старши треньорът Стюърт Кемпбъл, а клубният необут Бил Едуърдс добави: “Христов се трансформира в един от най-големите играчи на Роудис за всички времена. Истинска легенда. Горди сме, че той избра да остане при нас.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР