Привържениците на Тотнъм искат по-скоро отборът им да загуби утрешното

...
Привържениците на Тотнъм искат по-скоро отборът им да загуби утрешното
Коментари Харесай

Пол Мърсън: Феновете на Тотнъм ще се радват при гол на Сити

Привържениците на Тотнъм желаят по-скоро тимът им да загуби утрешното дерби с Манчестър Сити, с цел да не стане огромният им градски противник Арсенал първенец, в сравнение с да резервира шансове за четвъртото място. Това твърди някогашният нападател на “топчиите ” и сегашен футболен анализатор Пол Мърсън.

Ако “гражданите ” завоюват в Лондон, то ще имат две точки преднина пред Арсенал преди последния кръг и ще би трябвало по-късно просто да победят Уест Хам вкъщи в неделя, с цел да вдигнат купата за рекорден четвърти следващ път.

Ако през днешния ден Астън Вила пък загуби семейството си на Ливърпул, то Тотнъм може да се приближи единствено на точка от четвъртото място при победа над Манчестър Сити. В този смисъл “шпорите ” също ще имат задоволителна мотивация за утрешния мач, само че даже това изискване да се извърши, почитателите на Тотнъм биха предпочели Арсенал да не стане първенец пред това тимът им да се завоюва борбата за четвъртото място, твърди Мърсън.

“Всеки почитател на Арсенал ще желае в понеделник Астън Вила да бъде надвит, с цел да има мотивация за Тотнъм във вторник.

Играл съм в тези дербита. Каквото и да се случи, те не желаят Арсенал да завоюва купата. Ще се стигне до миг, в който почитателите на Тотнъм ще приветстват, в случай че Ман Сити означи. Ще го създадат, тъй като единственото нещо, което не желаят, е Арсенал да завоюва лигата ”, съобщи в Мърсън.

В обществените мрежи пък се появи клип, в който последователи на Тотнъм извършват ария, в която се приказва, че най-малко за известно време ще бъдат от Сити.

От другата страна Кай Хавертц съобщи, че всички в тима на Арсенал ще бъдат най-големите почитателите на Тотнъм във вторник.

“Ще бъда най-големият на Тотнъм във вторник. Всички ще бъдем ”, отсече Хавертц.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР