Ръководителят на Роскосмос Дмитрий Рогозин коментира неотдавнашните оплаквания на западни

...
Ръководителят на Роскосмос Дмитрий Рогозин коментира неотдавнашните оплаквания на западни
Коментари Харесай

Рогозин предложи на европейски и американски политици помощта на „Роскосмос“ по въпросите на личната хигиена

Ръководителят на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин разяснява неотдавнашните недоволства на западни политици за редуциране на времето за персонална хигиена на фона на спестяването на сила и вода, предлагайки помощ от съветската държавна корпорация по въпросите на хигиената, написа вестник „ Комсомолска истина “.

„ Руската пилотирана космонавтика е подготвена да се притече на помощ на европейски и американски политици и бюрократи... Има излаз! Използвайте дамски превръзки „ Роскосмос “, както и нашия изсъхнал шампоан и специфична паста за зъби “, написа ръководителят на държавната корпорация в Telegram.

Рогозин придружи обявата си и с видео, в което астронавтите демонстрират потреблението на тези средства с лимитирано количество вода, както и неналичието на душ. В коментар той декларира, че Роскосмос е подготвен да изпрати в Брюксел и Вашингтон „ тестово натоварване от дамски превръзки и гелове, създадени в съветския химически цех в Салават, с цел да се избегне разпространяването на всевъзможен тип зловония от Европейската комисия и Държавният департамент на Съединени американски щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР