Ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг призова Украйна и нейните съюзници

...
Ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг призова Украйна и нейните съюзници
Коментари Харесай

Шефът на НАТО призова Украйна да не пада духом

Ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг прикани Украйна и нейните съдружници да не " падат духом ", до момента в който съветският президент Владимир Путин продължава своята кървава атака две години след началото на войната, написа БГНЕС.

24 февруари 2024, 08:04

Ужасът в Украйна: Две години от началото на войната и нова Желязна завеса

„ Ситуацията на бойното поле остава извънредно сериозна. Целта на президента Путин да господства в Украйна не се е трансформирала и няма признаци, че той се готви за мир “, сподели Столтенберг в записано известие във връзка втората годишнина от нашествието. „ Но не би трябвало да падаме духом. Украйна показва забележителни умения и гневна увереност още веднъж и още веднъж “.

24 февруари 2024, 08:32

Денков: Бяхме измежду първите, които помогнаха на Украйна при започване на войната и ще продължим да оказваме помощ

Столтенберг уточни неотдавнашните обещания за военна помощ от страните от НАТО " на стойност милиарди долари ". „ Те обгръщат основни качества като артилерийски муниции, противовъздушна защита, бойни лодки, както и съоръжение и аварийни елементи за F-16, дронове и съоръжение за разминиране. „ По-голяма поддръжка е на път. “

24 февруари 2024, 09:08

Шествие в София отбелязва 2 години от войната в Украйна

Столтенберг сподели, че Путин е почнал войната си, с цел да затвори вратата за вероятно участие в НАТО за Киев. „ Но той реализира тъкмо противоположното: Украйна в този момент е по-близо до НАТО от всеки път “. „ Украйна ще се причисли към НАТО. Въпросът не е дали, а по кое време. Докато ви приготвяме за този ден, НАТО ще продължи да стои до Украйна. За вашата сигурност и за нашата “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР