Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров осъди издигането на флага на

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров осъди издигането на флага на
Коментари Харесай

Кадиров бесен заради ЛГБТ знаме върху джамия в Германия: Опомнете се, докато е време!

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров осъди издигането на флага на ЛГБТ придвижването (лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални) над джамия в Берлин. Кадиров написа в обществените мрежи, че е обзет от възприятие на отвращение от „ отвратителния и лицемерен случай в Германия “, който се случи тези дни.

Знамето беше издигнато от джамия, ситуирана в квартал Моабит в центъра на Берлин. Демонстрацията се организира пред група хора, измежду които беше и шефът на отдела за просвета на немската столица. Протестиращите пристигнаха с плакати с надпис:

" Любовта е халал ".

Още по-отвратителен, съгласно Кадиров, бил по този начин нареченият имам на джамията Мо ел-Кетаб, който освен разрешил акцията, само че и я оправдал.

„ Този почитател на Иблис “, написа Кадиров, „ има дързостта “ да изрази вярата, че други ислямски религиозни организации ще последват образеца му ".

„ Няма ограничаване за страстите, които ме превземат. Трудно е да се намерят точните думи. Не мога да схвана по какъв начин имамите на тази джамия могат да се назовават мюсюлмани след всичко, което се случи ", сподели гневният водач.

" И по какъв начин енориашите и цялата ислямска част от популацията на Германия напуснаха това дискредитиращо нашата вяра деяние без шумна, резонансна реакция?! Съвсем ли си загубихте мозъка на вълната на всепозволената европейска народна власт ", попита той.

" С какво задължение възнамерявате да се явите пред Аллах? Всемогъщият унищожи цели нации, затънали в прегрешението на содомията посредством естествени бедствия. Опомнете се, другояче ще бъде прекомерно късно и ще би трябвало да берете ужасните плодове на вашето развратно държание в жестоки страдания “, предизвести ръководителят на Чечня.

Именно вие, обърна се Кадиров към мюсюлманите в Германия, носите главната отговорност за случилото се в джамията.

„ Защо позволявате подлостта в Дома на Аллах ", попита той мюсюлманската общественост в Германия.

" Организирайте някакви манифестации и митинги, когато нещо резонансно се случи отвън същата Германия или Европа. Организирайте политически манифестации или гладни стачки. Тук си прехапахте езиците по най-страхливия метод ", упрекна ги Кадиров.

" Ако сте изгубили силата на речта от отвращение, тогава е време да дойдете на себе си и уверено да изразите думата си, остро да осъдите основателите на предишното осквернение. Строго и изрично е належащо да се приказва, тъй че занапред нататък такова непоносимо нещо даже да не хрумва на никой различен “, прикани Кадиров.

Според него това не е било безобидно деяние, не е " просто знаме ", а " опит за смазване на исляма под подлата западна просвета на разврат и сатанизъм ".

„ Само помислете за това: в случай че по-рано те деликатно следваха политиката си на еднополови връзки, в този момент те станаха толкоз неразумни, че употребяват нашите джамии за това, те се пробват да подменят мюсюлманската вяра ", сподели той.

" Но Всевишният в никакъв случай няма да им разреши да създадат това, само че е време да се разсъните, другояче Аллах, без подозрение, ще ви разсъни в непоносими пъклен страдания “, продължи Кадиров.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР