Проливни дъждове и силни бури имаше през изминалата нощ в

...
Проливни дъждове и силни бури имаше през изминалата нощ в
Коментари Харесай

Дъждове и мощни бури удариха Германия

Проливни дъждове и мощни стихии имаше през миналата нощ в Южна Германия. Най-засегната е провинция Бавария. В Нюрнберг се наложи водолази да избавят двама души от покрива на автомобил, пропаднал в наводненото метро.

В четвъртък следобяд и през нощта против петък през Бавария мина мощна стихия, която аргументи вреди най-много в Нюрнберг. Според представител на полицията няколко метростанции са се напълнили с вода за доста малко време.

В някои случаи колите са били изцяло потопени. Пожарната работа заяви също, че се е наложило водолази да избавят хора от покрива на автомобил - те се качили на покрива, откакто колата им заседнала в наводненията.

Много пътища също са били наводнени, което е довело до проблеми с локалния публичен превоз и безпорядък в придвижването, съобщи БНР.

Освен това мазетата на доста семейства бяха наводнени, което значи, че постоянно се е налагало да се вика пожарната команда на Нюрнберг, с цел да изпомпва водата.

Друга комплицирана интервенция трябваше да се организира в Техническия университет, където огромен под земята паркинг беше наводнен на два етажа до партера.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР