Нелепа правописна грешка на думата петък, изписана на английски, предизвика

...
Нелепа правописна грешка на думата петък, изписана на английски, предизвика
Коментари Харесай

Игор Марковски към НАП: Бял ден да не видят дано!

Нелепа правописна неточност на думата " петък ", изписана на британски, провокира продуцента и колекционер Игор Марковски да напише къс подигравателен коментар против Национална агенция за приходите. В клон на приходната организация на табелка, указваща работното време, вместо вярното " friday " е изписано неверното " fraiyday ".

" Оксфорд спите! Ето Ви нова дума! А другояче: Обичам тази организация. С цялото си сърце, душа, с всичките си сетива! Обичам техните волни и неволни неточности! От осем години и половина ги обичам! Три хиляди и 100 дни ги боготворя! Безгранично освен това!



Бял ден да не видят нека! Пък в случай че ще и Fraiy да са го кръстили! Вдън гори тилилейски да отидат и да не се връщат в никакъв случай веч`! Да потеглят в патък! ", написа Игор Марковски.

Преди време Национална агенция за приходите направи инспекции за 10 години обратно и проверка за 5 години на Игор Марковски, проверявайки неговите картини в качеството му на колекционер и търговец. Приходната организация даже изиска от него милион и половина лв. налог, тъй като съгласно тях Марковски продал картини за 15 милиона лв..

От своя страна той настояваше Национална агенция за приходите да му уточни купувачите, на които сякаш ги е продал и да му даде документи, само че такива не бяха дадени. В последна сметка Игор Марковски завоюва всички каузи против Национална агенция за приходите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР