Рафаел Надал харесва концепцията на Юнайтед къп, но призова за

...
Рафаел Надал харесва концепцията на Юнайтед къп, но призова за
Коментари Харесай

Надал призова за промени във формата “Юнайтед къп

Рафаел Надал харесва концепцията на " Юнайтед къп ", само че прикани за промени във формата на шампионата за смесени тимове за да се избегнат мачовете без значение.

Надал претърпя втората си поредна загуба на шампионата в понеделник, когато отстъпи пред Алекс де Минор. Тази среща обаче беше без значение, защото както Испания, по този начин и Австралия към този момент бяха изгубили шансове да продължат в идната фаза след загубите си от Англия в първите два кръга.
 Алекс де Минор победи Рафаел Надал на United Cup Алекс де Минор победи Рафаел Надал на United Cup
" Турнирът е страховит, концепцията е страхотна. Но не е ужасно да има мачове, в които не играеш за нищо ", сподели Надал, който ще се насочи към Мелбърн за отбраната на купата си от Откритото състезание на Австралия.
 Надал: Ситуацията не е идеална, само че не е изцяло неприятна Надал: Ситуацията не е идеална, само че не е изцяло неприятна
" Наистина имам вяра, че в група от три тима изгубилият първия мач би трябвало да играе с тима, който към момента не е играл, тъй като по този начин ще се резервира конспирация до края ", сподели той.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР