Рафаел Надал е претърпял артроскопична интервенция за лекуване на бедрен

...
Рафаел Надал е претърпял артроскопична интервенция за лекуване на бедрен
Коментари Харесай

Надал претърпя операция на бедрен мускул в Барселона

Рафаел Надал е претърпял артроскопична намеса за лечение на бедрен мускул, оповестиха от лагера на испанеца. Резултатите от интервенцията се чакат през днешния ден.


" Рафаел Надал претърпя лека артроскопична интервенция за преразглеждане на казуса на бедрен мускул, който го извади от игра. Интервенцията се организира в Барселона ", се споделя в изказване на Бенито Перес-Барбадийо. 22-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем не е играл от загубата си във втори кръг на Аустрелиън Оупън през януари насам.

По-рано този месец той удостовери на изключителна конференция, че няма да взе участие на един от обичаните си шампионати - Ролан Гарос, за първи път от 2004-а насам, откакто не съумя да се възвърне в точния момент от травмата. Матадорът показа пред публицистите, че си вземе отмора за неустановен интервал от време, преди вероятно да се завърне в края на годината за Купа Дейвис. Той загатна още, че чака 2024 да е последната в кариерата му в Тура.

След като взе участие на Откритото състезание на Съединени американски щати предходната година, Надал се завърна в края на сезона, с цел да се включи в Мастърса в Париж и Финалите на ATP. Той изигра и две срещи на отборния шампионат Юнайтед Къп при започване на годината, преди да допусне изненадващо проваляне в Мелбърн от Маккензи Макдоналд. 37-годишният испанец не е играл от този момент насам. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР