Радомирската република е в аналите на историята, но Румен Радев

...
Радомирската република е в аналите на историята, но Румен Радев
Коментари Харесай

10 Не!Ща, които да се заложат в Радевата Конституция

Радомирската република е в аналите на историята, само че Румен Радев съобщи, че ще предложи промени в Конституцията и de facto ще се роди една Радева република.

Ето какво ни следва:

1. Конституционният съд се разформирова и се заменя от панел телевизионни звезди с опит в реалити формати, Съдебен спор или коментарните студия по време на футболни мачове. Решенията ще се взимат с 50 % тежест от съдийските решения, само че и 50 на 100 посредством гласоподаване от страна на публиката чрез SMS.

2. Половината от половете отпадат. Стават единствено един. По този метод ще се избегнат полемични тълкувания от биологичен, обществен, набожен или различен вид. Всички хора ще бъдат записани с идентичен пол - " собствен ". Така тематиката ще бъде решена един път за постоянно и ще преминем към други разногласия.

3. Учредява се нова институция - всесилен прокурор. По този метод ще се обезпечава надзор над главпрокурора и обвинител №1 няма да бъде повече безотчетен дерибей. Новата служба ще може да бъде заемана единствено от деца до 12-годишна възраст, чиито родители ще дават отговор какво-що. Това обезпечава опция и всемогъщият прокурор да бъде следен и да има кой да му дръпне ухото, в случай че доста почне да си има вяра или се застоява пред комютъра или таблета до доста късно.

4. Личните карти, интернационалните паспорти, шофьорските книжки, бележниците в учебно заведение и офисните баджове се заменят от зелен документ. Може да се употребява.pdf файл от родственик, с цел да се покаже, че в България имаме постоянни фамилни полезности, които няма да бъдат сменени. Децата ще бъдат одобрявани в детските градини без àко и кръв, а с щадящ тест.

5. Високите длъжности в страната може да се заемат и с двойно, тройно или N-но поданство. Достатъчно е единствено разписката за него да бъде изядена по време на заемането на съответния пост. Впоследствие тя може да бъде повърната, изакана или извадена посредством Цезарово сечение и съответните поданства да се възстановят.

6. Движението за права и свободи се афишира за турска партия и се прави законна нова партия, която се споделя Продължаваме правата и свободите. Същевременно всеки, който даде концепцията или твърди, че хората с турски имена в страната ще бъдат преименувани или депортирани, ще би трябвало един месец да употребява британска вместо трапезна сол.

7. Непротивоконституционствувателствуването се санкционира със затвор. Освен, в случай че в действителност думата не значи, че не вършиш действия срещу конституцията. Институтът по български език към Българска академия на науките ще има задача да дефинира какво тъкмо значи да непротивоконституционствувателствуваш и дали е редно.

8. Дострояването на Автомагистрала " Хемус " се не разрешава. Може да наподобява нелогично, тъй като по този начин или другояче не наподобява допустимо скоро да е приключена, само че съгласно анализите на съветниците на Румен Радев тази автомагистрала е повода към момента да я има България. Просто всички седим и гледаме сеир дали в миналото ще бъде приключена. И в случай че в действителност градежът завърши - ще се разотидем, тъй като няма да има какво да ни задържи тук.

9. Президентът ще може да разпуска Министерския съвет, в случай че с дрона си хване министър председател или министри в корупционни сюжети или да не си изхвърлят презервативите, с цел да ги употребяват повторно.

10. Ще се издаде илюстровано издание на Конституцията за деца, с която подрастващите ще бъдат научени на държавния ред, полезности и традиции. Също по този начин децата ще се учат да се борят с мутрите и задкулисието, а в случай че се случи самите те да станат малко мутри и задкулисие, то най-малко да е с положителни планове.

 

Автор: Самуил Петканов,

Още от ПРАС-ПРЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР