Радио К2: За 10-годишното връчване на Почетния знак за лидерство

...
Радио К2: За 10-годишното връчване на Почетния знак за лидерство
Коментари Харесай

Димитър Иванов: Президентът Радев и лидерът на БСП Корнелия Нинова могат да спечелят Почетен знак за лидерство в следващите години, ако се развиват така възходящо

Радио К2: За 10-годишното връчване на Почетния знак за водачество измежду наградените са били президентите Жельо Желев, Георги Първанов, водачите на Вътрешна македонска революционна организация – Красимир Каракачанов и на Движение за права и свободи – Ахмед Доган, столичният кмет Йорданка Фандъкова и така нататък За тази година Президентът Румен Радев и водачът на левицата Корнелия Нинова не са ли заслужили премия за водачество? Какъв е критерият за връчване на признанието, тъй като президентът по този начин ненадейно встъпи в служба, а водачът на Българска социалистическа партия реформира напълно левицата?

Проф. д. ик. н. Димитър Иванов , шеф на Институт за проучване и развиване на водачеството в осведомителна среда: Чудесен въпрос. Да, и двамата бяха измежду номинираните за водачество. Просто селекционната комисия, която се състои от 7 индивида избра да изчака още малко да натрупат повече публични начинания, да реализират повече резултати всеки в своята активност. Вероятно в последваща и по-следваща година, в случай че се развиват по този начин възходящо в политическия и държавническия път ще станат и те водачи. Въпросът тук е, че водачът е точният човек в точното място. Тази година на точното място и в точното време бяха тези двама лауреати –Пловдивският митрополит Николай и Омбудсманът на Република България госпожа Мая Манолова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР