Работейки над концепта си Borgward Isabella, специалистите на възродената марка и компания,

...
Работейки над концепта си Borgward Isabella,
специалистите на възродената марка и
компания,
Коментари Харесай

Borgward Isabella – старата икона в нов образ - видео

Работейки над концепта си Borgward Isabella, специалистите на възродената марка и компания, са се постарали да ползват славното си завещание от предишното - прочутото купе Borgward Isabella, правено в периода в 1957−1961-а година, ползвайки дори ромбовидното му лого и името на старата машина. Но има и развиване – вместо класическото двуврато купе в този момент е налице седан с четири плъзгащи се в различни посоки порти, мощно изразена аеродинамичност и огромни 21-цолови колела. Да не приказваме за светодиодната оптика и другите модерни хубавини.

Според предварителната информация колата би трябвало да излезе на пазара през 2019-а година. Интересен миг е че от компанията към този момент са събрали над 70 000 поръчки, само че не за нея, а за показваните от две години по ревютата кросовъри само в Китай и че Borgward се готви за нахлуване и на пазара в Стария континент. Прогнозира се годишно произвеждане от по 800 000 коли към 2020-а година и 1,6 милиона към 2025-а.

Дизайнер на обновената Isabella е 45-годишният Андерс Варминг, бивш дизайнер на VW и на BMW с MINI. Сред известните му работи е екстериора на първото потомство на родстъра BMW Z4, второто потомство на BMW X3 и сегашните модели на Mini, в това число и концептуалните.

Концептуалната Borgward Isabella е доста внушителна машина – дължината е в рамките на петте метра, ширината и височината са надлежно 1,92 и 1,4 м. При Tesla Model S габаритите за съпоставяне са дължина 4976 мм, широчина 1964 мм и височина 1435 мм. Isabella е доста футуристична освен извън, само че и отвътре – виртуалното приборно табло изпълва цялата широчина на салона, налице е холографски екран, показващ в пространството 3D-изображения от менюто на мултимедийната система, седалките са четири обособени, употребяваните материали са финален вик на модата в тапицериите.



Силовият елемент на колата има пет режима на работа - Eco, Comfort, AWD, Sport и Sport+. В последните три разпределението на въртящия миг по осите е симетрично или с акцент на задната ос. Колата е с чисто електрическо задвижване ePropulsion, съдържащо два синхронни електромотора ― по един за ос. Общата им мошност достига 299 к.с, оптималният им въртящ миг е 450 Нм.

Това е изцяло задоволително на колата за да се форсира от място до 100 км/ч за 4,5 секунди, а оптималната й корост е ограничена типично за Германия на 250 км/ч. С едно зареждане на акумулаторите пробегът е 500 км, а за половин час бързозарядният терминал напомпва батерията с сила до 80%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР