Путин отбеляза своя рожден ден като се разходи в сибирските

...
Путин отбеляза своя рожден ден като се разходи в сибирските
Коментари Харесай

Путин получи сърце от 200 души, повишение на заплатата и кит в Темза за ЧРД

Путин означи своя рожден ден като се разноски в сибирските гори. Заедно с него бе министърът на защитата Сергей Шойгу. Двамата браха цветя и гъби и се радваха на природата, надалеч от Кремъл, само че въпреки всичко „ работен режим “. Според представителят на Путин - Дмитрий Песков, Владимир Владимирович е получил доста поздравления по телефона, от които най-малко 10 били от държавни глави на непознати страни.
В тях съветският президент засегнал и интернационалните тематики, което значи, че даже и на празника не стопира да работи и мисли за света…

Местен гражданин инцидентно се оказал в тайгата там, където Путин се радвал на чистия въздух. Развълнуван мъжът набрал букет полски цветя и ги подарил на президента. Двамата си поговорили за живота и възрастният човек благодарил за грижите, които Владимир Путин поставя за народа.

Още по-вълнуващо станало в региона на град Тува, където над 200 млади армейци решили непринудено да поздравят президента за рождения му ден. Те се подредили на брега на река Енисей под формата на сърце, изписвайки думите Путин и Тува. Вълнуващият привет станал до селцата Каа-хем и Сукпак, до скулптурата „ Царски лов “.

Същият ден стана ясно, че стилният бутик Aizel x Team Putin ще продава цялостен месец патриотични артикули: фланелки с лика на президента, негови портрети, копия от негови рисунки, офицерски фуражки, знаменца, значки с лика на президента, стихосбирки, отдадени на него и други Магазинът се намира в пространствата на Christian Louboutin и е открит послучай рождения ден на Путин от Айсел Трудел, щерка на азърбайджанския посланик Айдън Хусеинов, който се намира на ул. „ Столешникова “ в Москва.

В същото време руснаците научиха, че е публикуван декрет, с който се покачва заплатата на съветския президент. Заедно с неговото заплащане, се усилва и това на премиера Дмитрий Медведев и на основния прокурор Юрий Чайка. Съвпадението с рождения ден на Владимир Владимирович е инцидентно, покачването е по проект, изясни прес-секретарят на Кремъл Песков.

.
Китът Хеси в Темза...

В Инстаграм руснак, който живее в Лондон, се пошегува, че в река Темза, в чест на рождения ден на съветския президент е изплувал същински кит. Оказва се, че китът не е небивалица и е бил сниман от доста британци. В мрежата даже му дали име - Хеси и за броени часове станал любим на хиляди хора в целия свят. Гърбатия кит бил дълъг малко над 5 метра.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР