Психоложката Алекс, която все още няма диплома по психология, до

...
Психоложката Алекс, която все още няма диплома по психология, до
Коментари Харесай

Обрат! Какво става с любимка на Виктор след Ергенът

Психоложката Алекс, която към момента няма тапия по логика на психиката, до ден сегашен е скарана с съвсем всички дами от „ Ергенът ”. Тя не е съумяла да стопли връзките си с тях след финала на фотосите. Днес брюнетката поддържа връзка само с певицата Ева, до момента в който всички останали от групата си провеждат общи срещи и са приятелки.

Алекс неотдавна се оплака в обществените мрежи, че останалите девойки в шоуто са упражнявали над нея душевен тормоз. Те подхвърляли злобни забележки по неин адрес, наричали я „ дунда ”, подигравали й се, че е по-голяма от основния воин с телевизионната „ драма ” – Виктор, и я потискали по всевъзможни вероятни способи, за които успявали да се сетят.

Дали фактически е било по този начин, мъчно може да се потвърди без съдействието на продуцентите. Едно обаче е несъмнено – през днешния ден хипнотизаторката не се среща с нито една от колежките си в шоуто, с изключение на Ева Георгиева. Наскоро Алекс сподели фотография със свои приятелки, измежду които е точно Ева, която е я награбила за гърдата.

На фотоса е и русата секси психоложка Лилия Стефанова, която преди време се уреди с графа при Слави Трифонов. Това е единствената фотоси на Алекс след шоуто, на която участва и друго момиче от „ Ергенът ”.

В същото време останалите моми стават все по-близки месеци след финала на фотосите. Преди дни на откриването на хотел, който носи името на Дениз Хайрула, те бяха специфични гостенки. Моделката бе поканила Габриела, с която са приятелки още преди „ Ергенът ”, рускинята Виктория, колежката си Благовеста Бонбонова, недолюбваната от феновете Людмила, обичащата да си пийва Венета, ексцентричната Зори, само че не и Алекс, нито Ева.

Според слуховете, Благовеста, която сякаш беше близка с Александра, е съумяла да се скара свиреп с нея, защото се е подразнила от явните благосклонности на Виктор към кандидат-психоложката. В предаването към този момент демонстрираха началото на спора. Той се е задълбочил на снимачната площадка, а през днешния ден резултатът от него е голяма бездна сред двете брюнетки. Затова пък Бонбонова се е сближила с Люси, с която в началото не се обичаха, написа " Уикенд ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР