Прозрачните OLED екран на LG заменя обикновения прозорец на влака(снимка:

...
Прозрачните OLED екран на LG заменя обикновения прозорец на влака(снимка:
Коментари Харесай

LG оборудва с прозрачни OLED екрани метровлакове в Китай


Прозрачните OLED екран на LG заменя елементарния прозорец на влака
(снимка: LG Display)

Прозрачните екрани се обрисуват като новата софтуерна мода. Xiaomi към този момент пусна на пазара транспарантен тв приемник, а LG Display оборудва няколко метровлака в Китай е транспарантни OLED екрани, които заменят елементарните прозорци.

От нововъведението ще се възползват пътуващите в метрото на Пекин и Шенжен. Те ще виждат на екраните информация за настоящото местонахождение на влака, както и разнообразни потребни данни, в това число времето, вести и така нататък, съобщи Engadget.

Не се оповестява какъв брой метровлака са били оборудвани с транспарантни екрани. Към момента е известно, че такива влакове се движат единствено по една линия в Пекин и една в Шенжен. LG обаче води договаряния за по-широко потребление на OLED панелите в метрото.
още по тематиката
Междувременно, корейската компания разгласи, че ще показа своята визия за дом на бъдещето по време на ревюто IFA 2020, което ще се организира виртуално за първи път в 96-годишната си история.

Под мотото „ Животът от у дома е прелестен ”, онлайн изложбеният щанд на LG ще разреши на посетителите да прегледат последните нововъведения на компанията от комфорта в домовете и през мобилните си телефони.

Решението LG ThinQ Home Solution, което ще бъде показано за първи път на IFA 2020 при започване на септември, е новаторският отговор на компанията на визията за живота ни в бъдещето.

К-поп звездата Хенри Лау ще заведе посетителите на виртуална обиколка в 4-етажен дом, като разкрие всички улеснения, обезпечени от технологията на LG. Разходката ще бъде съпроводена от интерактивно видео на семейство, живеещо в дома, като посетителите ще могат да го персонализират по собствен избор.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР