Проучване, публикувано в британското издание Metro, сочи, че ски ваканция

...
Проучване, публикувано в британското издание Metro, сочи, че ски ваканция
Коментари Харесай

Британска медия обяви Боровец за перфектната ски дестинация за хора с „ограничен бюджет“

Проучване, оповестено в английското издание Metro, сочи, че ски почивка в Европа може да коства над 3500 паунда за двама души, което за мнозина е непостижимо. Като решение на казуса изданието предлага посещаване на българския ски курорт Боровец.

Може и да не е толкоз прочут, само че е страховит избор за пътуващите с стеснен бюджет “.

Лора Еванс-Фиск, началник на отдела за цифрови технологии и ангажираност в Eurochange – компанията за обмяна на валута, направила изследването, описа пред Metro.co.uk за какво Боровец е налична атракция.

Причината, заради която Боровец е толкоз на ниска цена, значително се дължи на обстоятелството, че България не употребява еврото, за разлика от доста други известни ски курорти на континента, като тези в Алпите “.

Тя чака още повече британци да пътуват до Боровец, както и до други български ски курорти, като Банско, поради наличните цени.

Не бива да се подценява и хубостта на Боровец, откъдето се откриват невероятни гледки към Рила, до момента в който се спускате по пистите ”, прибавя тя.

Лаура предлага Боровец изключително в случай че сте ски дилетант и желаете да се качите на пистите за първи път, поради всички писти за начинаещи, две съществени детски писти и доста сини писти – последните са най-лесните в ски курорта.

Сред останалите нискобюджетни ски дестинации, попаднали в класацията са френските курорти Les Houches и Ливиньо и швейцарския Гринделвалд.

Наскоро курортният комплекс Боровец попадна и в класацията на HomeToGo – платформа за резервации на ваканционни парцели по целия свят – за най-хубавите ски дестинации в Европа, за които обаче в никакъв случай не сте чували (извън България и региона).
Боровец се класира измежду най-хубавите непознати ски курорти в Европа
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР