Протестите на фирмите пътните строители спират в следващите два дни,

...
Протестите на фирмите пътните строители спират в следващите два дни,
Коментари Харесай

Пътните строители спират протестите, но до кога

Протестите на компаниите пътните строители стопират в идващите два дни, стана ясно след среща на представители на браншова камара " Пътища " и министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова.

" Протестите бяха, тъй като имаше чувството, че нямаше разговор. Тука става въпрос за договорите на всички компании. При проверяването, Министерство на регионалното развитие има несъмнено мнение, ние имаме друго. На път сме да намерим компромис. Докато не реализираме окончателното решение, тогава няма да дадем отговорим. През тези два дни ще работим на техническо равнище, с цел да почистим проблемите на юридическо и финансово равнище ", обявиха от сектора. " Договаряме изискванията, по които ще продължим да работим, макар че се натъкнахме на компании с нечитави документи, които би трябвало да бъдат преправени ", разяснява от своя страна Виолета Комитова.

Срещата сред сектора и министъра се състоя след петия народен митинг на пътните строители, които струпаха тежка техника - снегорини и камиони на жълтите павета и пред Министерство на регионалното развитие.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР